Velkommen til En Magisk Julegateåpning i Smalgangen Fredag 10.November! 

Fredag er den store dagen, og vi gleder oss til å spre juleglede og feststemning sammen med deg. Her er en smakebit på hva du kan forvente:

Servering av Pepperkaker og Gløgg – Bli med oss i julekosens navn og nyt de herlige smakene av pepperkaker og varm gløgg. Det er ingenting som setter deg mer i julestemning!

 Nissekoret synger julen inn – Nissekoret har øvd flittig, og de står klare til å synge inn julen på Grønlandstorg. La musikken føre deg inn i den magiske tiden.

 Nedtelling til den offisielle julelystenningen er kl. 16:00 – Sammen teller vi ned til øyeblikket da Julelysene offisielt skrues på over Smalgangen. Det er en stund du absolutt ikke vil gå glipp av!

 Nissefabrikk – Vi inviterer alle barn (og barnslige sjeler) til å bli en del av nissefamilien. Du kan få gratis nissesminke og en nisselue, så du kan føle deg som en ekte nisse!

Vi ønsker både små og store velkommen til en hyggelig start på adventstiden. Grønlands Torg er stedet å være for å omfavne den herlige julestemningen og dele den med venner og familie.

Klikk deg inn på Facebook-eventet vårt her!

 

🙂

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke