Ferskvare fra Meny Grønlands Torg Ferskvare fra Meny Grønlands Torg

Meny

Hos Meny på Grønlands Torg er vi opptatt av matglede! Her finner du godt utvalg, høy kvalitet og dyktige ansatte, som hjelper deg med gode råd.

Åpningstider:

Man - Fre 08-22 Lør 08-20

Spiser du bedre, lever du bedre og den som varierer sitt kosthold, spiser bedre. Derfor finner kunden alltid det største utvalget innen dagligvare av både velkjente, etablerte og nye spennende produkter hos oss.

Fersk fisk, stort utvalg av kjøtt, mange brødsorter, fristende frukt og gode grønnsaker hjelper deg til å spise bedre. Derfor finner du alltid et rikt utvalg av de ferskeste råvarene hos oss. Vi mener at vår lidenskap for mat kan hjelpe deg til å spise bedre. Derfor skal du oppleve at vår kunnskap kommer deg til gode. Vi gir deg alltid inspirasjon, råd og tips om alt du trygt kan spise mer av. I butikken, i våre kundeblader eller på våre nettsider.

Vi mener at gode priser gjør det lettere å spise bedre. Derfor gir vi alltid tips og tilbud som hjelper deg til smartere handling. Vi har en egen app hvor du får personlige tilbud på de varene du handler mest.

Andre steder i kategorien: Mat og drikke

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke

Innehaver på Flirt Grønlands TorgSlakter hos Grønlands Torg Kjøtt