Ferske grønsaker og frukt hos Grønland Frukt og Grønt Ferske grønsaker og frukt hos Grønland Frukt og Grønt Ferske grønsaker og frukt hos Grønland Frukt og Grønt

Grønlands Torg Frukt og Grønt

Oslos beste utvalg av frukt og grønt finner du hos oss. Over 170 typer frukt og grønt og mange spennende krydder.

Åpningstider:

Man-Lør 8-21 Søn: Stengt

Det er ikke rart at det alltid er folksomt i butikken vår nederst i Smalgangen mot Akerselva. Mange av kundene våre kommer langveis fra for å handle hos oss. Grunnen er enkel; vårt fantastiske utvalg av frukt og grønnsaker av høy kvalitet til gode priser!

Vi kan friste med et mangfoldig utvalg av tørkede frukter og eksotiske matvarer, friske urter, fetaoser, oliven og eksotiske dagligvarer..

Aftenposten har sammenliknet de største dagligvarekjedene og enkeltstående frukt & grønt butikker og skriver; «Grønlands Torg Frukt og Grønt tilbyr varer av god kvalitet, noe det alltid godt besøkte butikklokalet vitner om”  Sammenlikningen viste at handlekurven fra Grønland Frukt og Grønt kostet kr 91,50. Tilsvarende varer hos de seks kjedebutikkene som var med på pristesten kostet mellom kr 118 og kr 144.

Skal du lage en eksotisk matrett, finner du et stort utvalg av råvarer og krydder som du måtte trenge hos oss. Hvorfor ikke prøve noe du aldri har hørt om før?

Gjør det spennende å spise sunt og unn deg en oppdagelsestur i butikken vår!

Relaterte artikler

Andre steder i kategorien: Mat og drikke

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke

Mann på delideluca på Grønlands TorgSir Price Grønland Torg sko og klær