Gjenbruk og second hand fra Fretex på Grønlands Torg Fretex på Grønland Torg Røde jakker og gensere grnlandstorg_fretex second hand brukt butikk

Fretex

Et besøk hos Fretex er alltid spennende. Hos oss er du på skattejakt og vet aldri hvilke skjulte skatter som dukker opp – samtidig som du støtter du god sak.

Åpningstider:

Man-Fre 10-18 | Lør 10-17

Klær er vårt hovedprodukt. Vi har noe nytt, det meste pent brukt, sjeldent mer enn en av hver og alltid til meget rimelige priser. Butikken på Grønlands Torg får daglig påfyll med nye spennende varer, så et besøk hos oss er en oppdagelsesreise.

Fretex er norges største kjede for second hand og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Den første brukt- butikken åpnet i Oslo i 1905 under navnet Elevator. Helt siden den gang har det å hjelpe mennesker stått i sentrum. Utdeling av tøy og rimelig møblement har vært en del av dette. Det viktigste har allikevel vært å gi folk arbeid og selvrespekt. I dag framstår Fretex som en viktig samarbeidspartner til NAV i det å kurse, kvalifisere og trene opp arbeidstakere som er på attføring eller har behov for annen tilrettelegging.

Visste du at Frelsesarmeen startet sin virksomhet i Norge nettopp her på Grønland? Du finner minneplaten om 22. januar 1888 utenfor Evita Espressobar.

Vi takker deg for at du handler hos Fretex – først og fremst for våre gode varer, men også for den støtten du derved gir til det viktige arbeidet Frelsesarmeen gjør i vårt samfunn.

 

Andre steder i kategorien: Klær og mote

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke

Sir Price Grønland Torg sko og klæreksotisk tekstiler på saab teksil