Gjest på Evita Espressobar Fersk laget kaffe på Evita Espressobar på Grønland Torg Fersk laget kaffe på Evita Espressobar på Grønland Torg

Evita espressobar

Kom innom oss når du har lyst på en skikkelig god kaffe. Vi lager fersk kaffe -nyt den hos oss eller ta den gjerne med deg når du er på farta.

Åpningstider:

Man - Fre 7-20 | Lør 9 -19 | Søn 10-19

Bare lukten av nykvernede kaffebønner er god nok grunn til et besøk. Vi tilbereder kaffen din slik du måtte ønske. Dagens kaffe, espresso, cappuccino, cortado, latte eller det som måtte friste. Du kan selvsagt kjøpe hele bønner og kverne selv eller vi kverner hele kaffebønner til den finheten du ønsker.

Evita Espressobar har utstyr for deg som vil prøve deg som barista hjemme. Spør oss om riktig utstyr til kaffebrygging og gode råd – vi er alltid klare for å yte det lille ekstra. Vi har også te i løsvekt – til deg som verdsetter god kvalitet med spennende smaker og dufter.

Hos Evita espressobar har vi også fristende småmat om du ønsker noe å spise og kose deg med. Det gode liv er å nyte en kaffe i sola, med godt selskap i gågata på Grønland.

Andre steder i kategorien: Servering

Copyright © 2019 | Personvern | Webdesign og -utvikling: FJUZ Kommunikasjon

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke

Pizza hos Den Glade ItalienerSpennende mennesker på Københavnerkafeen på Grønlands Torg