Delideluca på Grønlands Torg Mann på delideluca på Grønlands Torg

Deli de Luca

På jakt etter en deilig lunsj eller en smakfull smårett? Velkommen til Deli de Luca på Grønlands Torg.

Åpningstider:

Døgnåpent ons-søn man-tirs: 07-12

I Deli de Luca har vi alltid vært ekstremt opptatt av kvalitet. Dette har resultert i at vi nå produserer vår egen mat på vårt eget kjøkken og brenner vår egen kaffe.

Alle som kommer innom oss skal kunne velge sunt og kalorifattig når man ønsker det, men vi skal også ha de virkelige nytelsene, til de anledninger hvor kalorier ikke spiller noen rolle.

I vår delikate disk frister vi med lekre amerikanske kaker, italienske calzoner og smakfulle varme småretter fra Bocata. Vi er kjent for å ha byens beste boller! Brødene og bakevarene våre kommer fra United Bakeries. Vi tilbyr også lettvinte løsninger for deg som ønsker et sunnere alternativ i form av salater, wraps eller frukt.

Vi har etablert vårt eget kjøkken – Deli’s Kitchen. Kompromissløse og svorne kaffeelskere som vi er, har vi også utviklet vårt eget kaffekonsept og merke. Dette merket finner du i alle våre butikker, under navnet Single Estate. Deli de Luca tok Oslo med storm i 2003. Deli de Luca på Grønland åpnet som en av de første butikkene samme år.

Andre steder i kategorien: Mat og drikke

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke

Slakter hos Grønlands Torg KjøttFerske grønsaker og frukt hos Grønland Frukt og Grønt