Direkte import fra fabrikker i Europa og Asia gir deg fine kvalitetsprodukter til svært hyggelige priser. Brødrene Singh har opparbeidet gode kontakter og leverandører gjennom mer enn 20 år i klesbransjen. Du er derfor sikret svært god varekunnskap. Alle klær i butikken er valgt ut personlig av oss som er tilstede i butikken. Det sikrer deg god kunnskap om varer og utvalg. Bedi’s har vært på Grønlands Torg siden 1996. Bedis på Grønland Torg dameklær og herreklær skjorter og bukser Bedis på Grønland Torg dameklær og herreklær skjorter og bukser

Bedi´s

Hos Bedi´s finner du bukser, skjorter, gensere og topper til både dame og herre. Er du på jakt etter nye klær finner du et spennende utvalg hos oss.

Åpningstider:

Man-Lør 10-18 I Lør 10-17

Direkte import fra fabrikker i Europa og Asia gir deg fine kvalitetsprodukter til svært hyggelige priser. Brødrene Singh har opparbeidet gode kontakter og leverandører  gjennom mer enn 20 år i klesbransjen. Du er derfor sikret svært god varekunnskap. Alle klær i butikken på Grønlands Torg er valgt ut personlig av oss som er tilstede i butikken. Det sikrer deg god kunnskap om varer og utvalg.

Bedi’s har vært på Grønlands Torg siden 1996.

Andre steder i kategorien: Klær og mote

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke

Eieren av Karat GullVitus apotek på Grønlands Torg