Det er et nytt år, og vi gleder oss til å skape like mye nabolagshygge som alltid hos oss på Grønlands Torg. Vi ser fram til hverdag og latter, gode middager med de vi er glad i, og opplevelser som blir til øyeblikk vi sent vil glemme.

På Grønlands Torg elsker vi det som skiller seg ut på en ujålete måte. Spesielle konsepter du ikke finner noe annet sted. Siden sist har det åpnet to unike steder hos oss, og i løpet av de neste ukene skal du selvfølgelig få bli kjent med dem. Glitter & Glam og Golder Barber. Nye favoritter til henne og han.

 

 

Vi håper 2022 blir året hvor hverdagsmagi står i sentrum. Året hvor vi alle for fullt kan gå tilbake til normalen, men uten å glemme den ekstra varmen og omsorgen de siste årene har gitt oss. Vi håper igjen å kunne bli et samlingspunkt uten restriksjoner, hvor klemmer og kaffekopper gjør dagen litt bedre. Vi gleder oss til at dere fortsetter å gjøre secondhand-kupp, og at dere aldri går lei av oppdagelsesferd i Smalgangen – enten det er i jakten etter grønnsaker, møbler, gadgets, middag, eller forlovelsesring.

Vi ønsker oss ikke blanke ark for året. Vi ønsker oss en fortsettelse av det vi allerede har skapt sammen med dere. En destinasjon i hjertet av Oslo, hvor alle skal føle seg hjemme, og hvor det alltid skal være spennende å komme tilbake til.

Velkommen til 2022 på Grønlands Torg!

 

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke