ZAO Organic Makeup

Life Grønlands Torg presenterer Zao Organic makeup under Mote&Gjenbruk lørdag 22. september.

Life Grønlands Torg presenterer Zao Organic makeup under Mote&Gjenbruk lørdag 22. september. Ta deg en tur så du får med deg introduksjonsprisene.

ZAO er et annerledes makeupmerke. ZAO har fokus på bærekraft, sunnhet, renhet, miljø og dyrevelferd i kombinasjon med profesjonell kvalitet.

Her har vi en komplett serie økologisk sertifiserte makeupprodukter og en kolleksjon veganske 10FREE neglelakker.

ZAO velger ingrediensene med omhu. All syntetisk kjemi er valgt bort til fordel for naturlige og økologiske råvarer. ZAO har også fokus på ingredienser som er milde for hud og øyne.

Alle formlene til ZAO makeup er 100% naturlige. Det vil si at de er uten syntetiske stoffer slik som parabener, phenoxyethanol, mineralolje, paraffin, syntetiske fargestoffer og parfyme.

Bilde av leppestifter fra ZAO

Ved siden økologiske oljer og smør som er rike på essensielle fettsyrer og antioksidanter, bruker ZAO silika fra bambus i alle sine formler, noe som gjør produktene til rene pleieprodukter for huden vår.

Emballasjen er laget av ekte bambus som både er stilfull og miljøvennlig, og som dessuten er refillbar!

Takket være de 100% naturlige produktene, med bambus både på innsiden og utsiden, er ZAO makeup det mest gjennomførte økologiske makeupmerket på markedet i dag!

Vi sees på Mote&Gjenbruk!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke