Til uken er det vinterferie i hovedstaden, og hva er vel da bedre enn å tilbringe kvalitetstid med familien i nærmiljøet?Fra utendørsaktiviteter for barna, til kulturelt påfyll og hjemmelagde måltider med gode råvarer – dette er våre beste vinterferietips!

 

 

Barnas lekegrind i byen

Med ferielukket barnehage og skole er det duket for vinterlek og roser i kinnene med hele familien. FRIGO (Friluftseneret i Gamle Oslo) legger til rette for uteaktiviteter flere steder i nærmiljøet. Ved Rudolf Nilsens Plass er det f.eks utlån av utstyr, aktiviteter på isen og bål. Åpent alle dager i perioden Lørdag 20. Februar til 28. Februar mellom 12-18. Ved Ola Narr kan en ta skisporene fatt. Her lånes det ut skiutstyr til bruk i langrenn-sporene som er laget av Bymiljøetaten. Bål og god stemning. Åpent lørdager og søndager i vinterferien mellom klokka 12-16.

Forandringshuset Grønland tar også vinterferien på alvor med alt ifra karaoke til pizza-baking og skogstur i marka for ungdommen. De følger selvfølgelig smittevernreglene og de fleste aktiviteter krever derfor påmelding. Sjekk ut hele listen over aktiviteter her!

 

 

Kafébesøk og rusleturer i #MittGrønland

Foreløpig meldes det om plussgrader og minimalt med nedbør i Oslo, og hva er vel da bedre enn å møte en god venn du ikke har sett på lenge til en skravlete rusletur? Kjøp med dere en kopp med noe varmt i fra Coffee Heaven, le sammen og opplev det unike Grønland har å by på. Husk å bruke #MittGrønland på Instagram, så kanskje du inspirerer noen andre til å komme seg ut en tur også?

 

 

Hjemmelaget matglede!

Til tross for at mange spisesteder og barer er stengt går det så absolutt an å gjøre vinterferien til en deilig matopplevelse med masse smak. Hos Meny finnes utallige oppskrifter, enten det er en kjapp lunsj eller middagen dere kan gjøre til dagens fellesaktivitet. De aller beste råvarene du kan tenke deg finnes i umiddelbar nærhet til hverandre, på Grønlands Torg. For ferskt kjøtt er Grønlands Torg Kjøtt en selvskreven favoritt, og er det fisk du er på jakt etter finner du det beste hos Meny. Den genuine smaken finner du i grønnsaker, og det er vel da ingen hemmelighet at Grønlands Torg Frukt & Grønt er stedet å dra.

Vi på Grønlands Torg ønsker dere en fargerik, spennende og koselig vinterferie!

 

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke