Høsten har meldt sin ankomst og med kjøligere morgener og regn i luften er det deilig med en ekstra genser eller en jakke som varmer. På Grønlands Torg finner du alt du trenger av klær, sko og tilbehør – både til han og henne – og du kan sikre deg høstens nyheter til en rimelig pris.

Det er en helt egen atmosfære å gå på shopping på Grønlands Torg – den trivelige nabolagsfølelsen og butikker du ikke finner andre steder. Om du er ute etter å kuppe siste rest av sommeren eller du er nyskjerrig på høstens nyheter – her finner du noe for enhver.

ALT TIL HAN
Hos SirPrice finner du kolleksjoner fra kjente merkevarer som Marlboro Classics, !Solid, Humo, Vanucci, Artic North, Munk og mange, mange flere. Om du er på jakt etter en herredress, bukse, genser eller T-skjorte – her får du topp kvalitet, til kanskje byens beste priser?

 

DEN SOM LETER SKAL FINNE…
Det er alltid spennende å ta turen innom Fretex – her kan du virkelig gå på skattejakt mellom hyller og stativer med lekre klær, sko, tilbehør og interiør. Her finner du både gammelt og nytt, sjeldent mer enn én av hver, og alltid til rimelige priser.

Tips: Ser du noe du liker? Prøv det på! Det er lett å la seg lure av både farge og fasong når det henger på hengeren, så prøv plaggene på – kanskje blir du overrasket?!

Her finner du en oversikt over alle butikkene.

DET LILLE EKSTRA!
Hos Glitter and Glam er utvalget stort og fargene er mange. Selv om sommeren er på hell er det ingen grunn til å ikke fortsette å pynte seg i freshe farger og glitrende detaljer. Her finner du unike festantrekk både til dame og barn, og de har også et stort utvalg av bukser og blazere som passer perfekt utover høsten – til både jobb og fest.

Velkommen til en hyggelig handel på Grønlands Torg!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke