TA KAKA!

FRISTENDE SØTSAKER I SMALGANGEN

Best Konditori kaller alle søtmomser. Her er disken fylt til randen
av bakevarer og fristende kaker fra alle verdenshjørner.
merke-lilla

Det er ingen tvil om at utvalget hos nye Best Konditori på Grønlands Torg kan beskrives som internasjonalt. Her finner du porsjonskaker og bakverk fra Europa så vel som Midt-Østen. «Vi kan friste med blant annet arabiske, kurdiske, tyrkiske og israelske godsaker», forteller daglig leder Rebwar.

Kakekunst

I tillegg er klassikerne marsipankake, sjokoladekake og fruktkake på plass i den velfylte disken. Sistnevnte er en bestselger, og har vært det siden bedriftens oppstart. Andre favoritter er Kvæfjordkake, også kjent som verdens beste, Oreokake og Black Forest.

Best-teamet baker alle godsakene selv, i lokaler i Storgata i Oslo, før de fraktes til Smalgangen. I glassmontre står det utstilt en imponerende samling festkaker, formet som enhjørninger og hjerter, samt mer tradisjonelle varianter med sjokoladekrem og marsipandekorasjoner.

«Hos oss kan du bestille kaker til alle anledninger; bursdager og bryllup er våre spesialiteter», sier Rebwar. «Vi lager kaker basert på dine innspill og ønsker, gjerne med en personlig hilsen til jubilanten», fortsetter han.

Deilige desserter

Søtsakene fra Best kan nytes i lokalene på Grønlands Torg, gjerne ved vinduet med utsikt mot Smalgangen, eller du kan ta dem med deg på veien. Frister det å prøve noe nytt, kan Rebwar fortelle at de tilbyr et utvalg spennende desserter.

Hva med hjemmelaget baklava; en populær tyrkisk dessert fylt med nøtteblanding og trukket i honning eller sirup? Du kan også prøve nyheten Flado. «Her lager vi en slags spaghetti av maisstivelse, som blandes med hjemmelaget safranis. Over kan du ha kirsebærsaft eller sitronsaft. Må smakes», smiler Rebwar.

Velkommen til en søt fornøyelse hos Best Konditori!

Foto: Antenna Design • Tekst: FJUZ Kommunikasjon AS

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke