NY FAVORITT I NABOLAGET

SJARMERENDE SMALGANGEN SPISERI

Smalgangen Spiseri har endelig åpnet dørene. Velkommen til
nabolagsrestauranten som serverer tradisjonell husmannskost med en vri.
merke-lilla

Det er ingen tvil om at mange var spente på det nye tilbudet i Smalgangen 31. Nysgjerrige forbipasserende nærmest presset nesene mot vindusruten, i håp om å få et glimt av hva som foregikk innenfor. Nå er dørene til det nye restaurantkonseptet åpnet; norsk husmannskost med en moderne vri.

Det er eierne av Bobs Pub, en gammel traver på Grønland, som står bak. «Målet er å gjøre dette til en skikkelig restaurant igjen. Vi lover gode matopplevelser til lunsj og middag, i kombinasjon med fristende drikke og trivelig atmosfære», sier restaurantsjef Jon Ludvig Løven Øyrås.

Hyller norske mattradisjoner

Øyrås og resten av teamet har skapt en lun og varm nabolagsrestaurant som hyller norske mattradisjoner. På lunsjmenyen finner du blant annet gode, gamle flesk og duppe, samt et utvalg av saftige burgere og sandwicher. Er du på farta, tilbyr de også takeaway. Til middag serveres retter som lammecarre og langtidsstekt svinenakke.

«Vi bruker gode, lokale råvarer og tilpasser menyen etter sesong. Målet er å overraske gjestene med spennende smakskombinasjoner, samtidig som vi holder på de norske husmannstradisjonene», forteller Øyrås.

Se lunsjmenyen her
Se middagsmenyen her

Egen baravdeling

Også lokalet til Smalgangen Spiseri bærer preg av konseptet «tradisjonelt med en vri». På veggene henger svart-hvitt fotografier fra Grønland og Smalgangen på 60-tallet. Interiøret er sjarmerende retro, med gamle klasseromsstoler ved bordene og mønstrede fliser på gulvet. Fargen på veggene er behagelig dempet.

Til høyre i lokalet er det plassert hyggelige sofabåser hvor du kan nyte en flaske vin eller en drink. På planen står en uteservering. «Det skal være en rød tråd i alt vi gjør. Derfor er også drinkmenyen preget av kjente og kjære favoritter som gin tonic, men med kreative innslag», forteller en blid restaurantsjef.

Øyrås ønsker varmt velkommen til sjarmerende Smalgangen Spiseri, og håper å se nettopp deg ta turen innom for en matbit og noe godt i glasset.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke