27 år gamle Ida Broen har rukket å bli en av landets fremste influencere med sin kjærlighet til sneakers, unisex-stil og ærlige stemme rundt det å være god nok akkurat som en er. PR-konsulenten trives godt med mange baller i luften, og mellom noen møter og instagram-stories møter hun oss over en burger hos Jønk.

Å være seg selv er godt nok

«Shit, nå var jeg sulten! Jeg digger maten her,» sier Ida mens hun ivrig spiser pommes frites og sjekker e-post.

«Det diggeste jeg vet om er faktisk god mat. Jeg spiser altfor mye, livet er for kort til å la være,» fortsetter hun.

I tillegg til god mat elsker hun å gjøre vintage-kupp hos Fretex. Og sneakers.

«Jeg har samlet på sneakers siden 2014, og i 2017 ble jeg den første kvinnen i Europa til å designe egne sko med New Balance. For meg er det viktigst at unge jenter og gutter kan føle at det er rom for å være seg selv, og det prøver jeg å oppmuntre til via min profil. Jeg har så lenge jeg kan huske jobbet for at unisex-klær og streetwear skal bli mer akseptert i motebildet, og at alle bare skal kunne være seg selv.»

Pasta, jazz og Oslo

Hun beskriver seg selv som en utadvendt person som nok alltid har tatt rommet. Å våge og være seg selv faller naturlig for henne, og hun ønsker alltid å være inkluderende og elsker å spre positiv energi.

«Jeg trives utrolig godt her på Grønlands Torg og i nabolaget. Det er et urbant og kult sted som kommer til å bli enda større. Jeg føler at det er en god blanding av mennesker og at alle kan være seg selv, masse digge spisesteder og god atmosfære.»

Å utforske egen by er generelt noe som står høyt i kurs hos Ida.

«En kan oppdage så mye kult og nytt ved bare å bevege seg litt rundt i forskjellige deler av byen. Masse kontraster og sinnsykt mye bra kulturtilbud.»

Når hun ikke farter rundt i egen by spiller hun jazz, soul eller det nyeste albumet til Snoh Alegra på kjøkkenet med typen.

«Jeg er veldig glad i å lage mat, men må innrømme at kjæresten min ofte er personlig kokk for meg,» ler hun.

«Når jeg egentlig ikke orker å lage mat, men gjør det allikevel blir det pasta. Alltid. Med masse gode grønnsaker fra grønnsakssjappa her på Grønlands Torg. Den burde absolutt alle ta turen innom.»

Følg Ida på Instagram for mer sneakers, positivitet og inspirasjon!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke