Plussgradene stiger og solen skinner. Endelig! Vi er på oppløpssiden mot påskeferien, og enten du går bypåsken eller hytteferien med kohorten i møte er det på høy tid med litt vårlige tips.

Vitusapotek ekspertråd

Nå som solen titter frem er det viktig å beskytte barna med solfaktor. De har tynnere hud og lettere for å bli solbrent, også i påskesolen som kanskje ikke kan virke så sterk som varme sommerdager. La Roche-Posay sin sollotion til barn gir meget høy UVA- og UVB-beskyttelse og er ekstra vannresistent. Denne er fuktighetsgivende, mykgjørende og enkel å påføre. Snill mot barnehud og uten parfyme.

Tilbring påsken ute

Skøytebanen i Olafiagangen står klar og venter på påskeferieglade barn! Skøyter og hjelm kan lånes i boden. En annen idé til en fin familieaktivitet er å legge ut på en byvandring i nærmiljøet, med kakao og KvikkLunsj som pauseinnslag.

Et sikkert vårtegn

Få ting er vel bedre enn å kjenne etterlengtede, varme solstråler mot vinterblek hud. Et av de tydeligste vårtegnene er pledd og kaffe på balkongen eller på en rusletur – med splitter nye solbriller på nesetippen. Hos Specsavers har de et bredt utvalg, og denne uken kan de friste med 1000,- rabatt på flere design-innfatninger (gjelder både briller og solbriller). Butikken holder åpen og gleder seg til å guide deg frem til ditt favorittpar!

Solkysset hud med riktig beskyttelse

Denne uken er det vårfest hos Vitusapotek, med gode tilbud på solkrem til både voksen og barn! Kjøp 2 eller flere og få 30% rabatt. Tilpass valg av krem ut i fra hudtype og preferanse. Både Vitusapotek og Apotek1 holder åpent og står klare for å gi deg og hele familien de aller beste tipsene til solbeskyttelse.

God påske, alle sammen! Hold avstand og ta vare på hverandre.

 

 

 

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke