Værgudene er i godt humør om dagen, og vi nyter sommerdagene til sitt fulle! Juli i Oslo er alt annet enn kjedelig, og her er våre beste tips til en uforglemmelig Oslosommer i nabolaget vårt.

Når verden står stille

Ta med deg melon og limonade i Botsparken. Kjøp en salat og nyt på en benk mens barna sykler. Ta morgenkaffen på en uteservering. Finn en sted i skyggen og nyt en av dagens mange, mange is. Opplev historie i Gamlebyen, og ta en bysykkel opp til Ekeberg for kunst i skulpturparken, og byens beste utsikt.

La stress bli en annen dag, langt frem i tid, og gi deg selv lov til å gjøre akkurat det du vil. Spis ute hvis du ikke orker å lage middag, se solen gå ned fra en øy i fjorden, sov så lenge du vil selvom det er sol ute, og forelsk deg i gatekunst på vei hjem fra pub’en.

 

 

Møteplassen Grønlands Torg

Det er alltid pulserende liv på Grønland – fra tidlig morgen til sent på kveld. Enten du trenger strandsandaler og plaster, eller vil la middagen ta deg med til en helt annen del av verden, finnes det noe for alle på Grønlands Torg. Hvis du står midt i Smalgangen ser du åpne dører inn til matopplevelser fra hele verden, og mennesker som er lidenskapelig opptatt av det som er ekte. Hvor vil du ende opp i dag?

Finn din favoritt ved å klikke HER!

Gode tips i sommervarmen

Når du kommer på at det er noe du trenger, finner du det meste hos oss – enten det er din neste synstest, solkrem og oppdatering av ferieapoteket, morgendagens lunsj eller alle ingrediensene du trenger for en perfekt grillkveld hjemme. Grønlands Torg byr på en unik shopping-opplevelse innen tekstil, hjem, helse og mat! Og har du lyst til å ta bysykkelen fatt og dra på safari i egen by? Vel, da foreslår vi at du klikker deg inn på Visit Oslo for en fantastisk guide til Oslo Øst.

Fortsatt god Oslosommer!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke