OPPLEV FARGERIKE, SMAKSRIKE GRØNLANDS TORG

Grønlands Torg er en skattekiste for både matglade og moteinteresserte.
Her er et utvalg av råvarer, smykker og tekstiler du ikke finner andre steder.
merke

Å legge julehandelen til Grønlands Torg er en opplevelse i seg selv. Her samles et stort mangfold av nasjonaliteter i jakten på gode smaker og en levende atmosfære. Bli med på en reise gjennom den spennende destinasjonen i bydel Gamle Oslo, og oppdag noen av senterets mange skatter.

Bli med på en reise

Uimotståelige råvarer

Nederst i smalgangen mot Akerselva finner du populære Grønlands Torg Frukt og Grønt. Under grønne markiser står det stabel på stabel med fristende frukt og grønt til hyggelige priser. Paprika og chili. Guana, kiwano og pepino. Alt du kan tenke deg av sterke, syrlige, sure og søte smaker.

Vel innenfor dørene åpenbarer det seg en eksotisk verden av krydder, oljer, tørkede frukter, oster, ja, en imponerende mengde kvalitetsvarer. Vakre flasker og krukker står stablet i sirlige rader langs hyllene. Gå på oppdagelsesferd og handle inn til en ny vri på middagen! Den velfylte disken med fetaoster og oliven er definitivt verdt et besøk. Det ferske nanbrødet vil du heller ikke gå glipp av. Like overfor Frukt og Grønt ligger Grønlands Torg Kjøtt. Her finner du et stort utvalg av oksekjøtt, lammekjøtt og kylling som er halal. I den trivelige forretningen jobber profesjonelle slaktere med lang erfaring, som gjerne hjelper deg med innkjøpene og gir tips til gode tilberedningsmetoder.

Skinnende skatter, eksotiske tekstiler

Grønlands Torg er definitivt destinasjonen for deg som er på jakt etter kvalitetstekstiler, smykker, kjoler eller festdrakter. Prisene er trivelige og sjansen er stor for at du ender opp med noe ingen andre har!

Saab Tekstil er et ekte paradis for deg som elsker søm og design. I en av Norges største tekstilbutikker finner du ryddige hyller med fløyel, jersey, silke, tyll og mye mer. Utvalget av blonder, brokader og silkebånd er en fryd for øyet. Vil du ha hjelp til å lage noe helt unikt? Her får du bistand av fargekonsulenter som virkelig kan faget sitt.

Stikk innom Karat Gull dersom du er ute etter en skinnende gave til deg selv eller noen du er glad i. Smykkene er håndlagde og plukket i Dubai, verdens største gullmarked. Bak den store glassdøren finner du alt fra overdådige halskjeder til diskrete øreringer. Kanskje vil du gi bort en helt unik julegave i år? Karat Gull lager smykker på bestilling.

Hos Sheikh`s Fashion finner du det lille ekstra til fest. Her henger de vakreste drakter, dresser og kjoler. Utvalget er stort til både barn og voksne. Drøm deg bort blant skjønne stoffer, paljetter, perler og broderier. Sjansen er stor for at du finner et antrekk som ingen andre har, i sterke eller mer nøytrale farger. Med eller uten broderier og paljetter. Pssst… Ballkjolene som henger innerst i butikken er nok til å ta pusten fra noen hver.

Unike julegaver

Gå på skattejakt blant vakre pyntegjenstander og porselen, vintage-skatter og bruktkupp. Fretex Grønland er full av flotte gjenbruksgaver. Det er en god følelse å gi bort noe helt unikt, som ikke er å få kjøpt andre steder. Her får du også tak i stilige redesign-varer, som lommebøker, nøkkelringer og toalettmapper. Og du? Er du ute etter julepynt med sjel og historie, kommer du definitivt til å trives i lokalene til Fretex Grønland.

Midt på Grønlands Torg ligger den trivelige klesbutikken Bedi’s. Utvalget i hyllene gjenspeiler vanligvis det indiske opphavet til innehaveren, men i desember ryddes det plass til en stor juletrend. Hos Bedi’s finner du nemlig et imponerende utvalg av morsomme, søte og sprø julegensere til en rimelig penge.

Sir Price er stedet å gjøre et skikkelig kupp på klær og tilbehør fra kjente merkevarer som Marlboro Classics og !Solid. Utvalget er aller størst til menn, men her finner du også lekre smykker, klokker og sko til damer. Butikken er kjent for å ha et utvalg som gjenspeiler trendene i motebildet, men til en langt lavere pris enn vanlig, så her kan du finne nye skatter nærmest hver uke.

Spennende smaksopplevelser

Det tyrkiske kjøkkenet på Grønlands Torg fortjener å oppleves. Er du glad i god kebab? Beirut Kebab mener selv de har Oslos beste.

«På Grønlands Torg samles et stort mangfold av nasjonaliteter i jakten på gode smaker og en levende atmosfære»

Du kan også ta turen innom Shawarma, hvor de blant annet serverer den populære varianten av tyrkisk kebab. En spesiell saus og krydderblanding gjør måltidet til en fest for smaksløkene. Hos Shawarma baker de dessuten lefser, pitabrød og pizzabunner selv.

Lyst til å få servert et tradisjonelt tyrkisk måltid? Saray byr på hjemmelaget tyrkisk mat laget med ferske, gode råvarer. I tillegg baker de pide og børek i egen steinovn. Nybakt pide serveres til alle retter.

Vel bekomme og velkommen til Grønlands Torg!

Bilder og tekst: FJUZ Kommunikasjon

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke