Det skal være raskt, enkelt og velsmakende. Nattmat er et must for mange etter en morsom kveld ute, og Grønlands Torg er destinasjonen som gjør en omvei på veien hjem verdt det!

Hva velger du?

Gutta hos Beirut er alltid til å stole på når du blir fysen på byens beste tradisjonelle kebab. Eller kanskje magen heller skriker etter den Shawarmaen kompisen aldri slutter å snakke om? Du vet, den som bare smaker bedre enn alle de andre uten at du klarer å forklare hvorfor. Svaret er Shawarma, og hemmeligheten er den hjemmelagede sausen og krydderblandingen det ikke engang er noe poeng å forsøke og smake seg til sammensetningen av. Jønk er en burgerspesialist av rang. Klassisk amerikansk med tilbehør som fries og milkshake. På menyen står smash-burgere laget av nøye utvalgte råvarer med deilig tilbehør. Alle Jønk sine burgere serveres «double patty», stekt til perfeksjon, og med topping som passer enhver smak. Vegetaralternativer finnes selvfølgelig også på menyen på veien hjem. Ingen skal legge seg med rumlende mage.

En perfekt avslutning på kvelden

Sensommer i Oslo. Lyse netter med dans, latter og gode samtaler. Etterlengtede kvelder med vennegjengen. Når gatelysene i byen vår skrus på, men det føles ut som at denne kvelden burde vare bare litt til. Det siste stoppestedet før sengen. Byens beste nattmat er autentisk, rykende fersk og tilberedes raskt. På Grønlands Torg.

 

Beirut og Shawarma holder åpent, alle dager, til kl.01, og Jønk til kl.00. For mer informasjon klikk HER.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke