Av: Karoline Hestnes // Foto: Nadia Frantzen

“Mote & Gjenbruk” lørdag 7.mai
Utendørs markeder er et sikkert vårtegn og lørdag 7.mai blir det rigget og duket til den populære markedsdagen vår “Mote & Gjenbruk” her på Grønlands Torg!

Digger du å gjøre bruktkupp, sy om, handle brukt eller trenger du noe nytt til vår- og sommergarderoben? Da er Grønlands Torg stedet å være denne lørdagen, og markedet er åpent fra klokka 11-17.

Bilde fra Mote og Gjenbruk 2021

I Smalgangen og på selve torget rykker The Fashion Archieves Oslo inn og det vil bugne av secondhand, vintage og gjenbruksmote fra ulike private selgere og Slow Fashion-aktører.

Fretex fyller opp med nytt utvalg til akkurat denne lørdagen, og både Saab Tekstil og Sheik´s Fashion er som mekkaer å regne når det kommer til utvalg av alskens systæsj og unike tekstiler. Her finner du virkelig alt du trenger for å kunne sette ditt eget preg på klær du har fra før, pimpe opp eller sy om nyinnkjøpte varer, i tillegg til utstyr og materialer til å reparere.

#ElskTekstileneDine

Hva med å gi cardigan-jakka di en oppdatert look med noen fantastiske metalliske knapper? Å skifte knapper kan selv en med null syerfaring få til. Med god assistanse fra en ´how to video` på youtube kommer du i mål med dine egne DIY-garderobeprosjekter.

PS: Det blir gratis ansiktsmaling for de minste!

Vi gleder oss skikkelig til en morsom og inspirerende dag!

Du finner link til Facebook-eventet her.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke