GLEDER OSS TIL Å SE DEG

MØT FOLKA PÅ GRØNLANDS TORG

Velkommen til nabolaget med gode smaker og unike gaver. Vi har tatt en prat med noen av folka som gir deg en trivelig julehandel på Grønlands Torg.
merke-lilla

Noe for enhver
Noe for enhver er forvandlet til et julehus med alt du trenger til hus og hjem. «Alt fra varme sokker til lys og pynt», sier daglig leder Thomas Aakerman. Skal du lage julekalender til barna eller trenger noe å pusle med hjemme? Gå på skattejakt blant et rikt utvalg av hobbyartikler. «I tillegg har vi gode tilbud på fine gaver som vannkokere og ildfaste former». Thomas forbereder seg på en hektisk tid med noen «lave skuldre»-dager i romjulen. «Det blir en annerledes jul, men det har vi tatt høyde for og er veldig nøye med å følge smittevernreglene», sier han.

Saab Tekstil
Saab Tekstil er en drømmedestinasjon for deg som elsker søm og design. «Jeg har alltid vært tilhenger av håndlagde julegaver. Det blir noe spesielt», sier daglig leder Shahnaz. Hun kommer gjerne med tips til hvordan du går fram for å lage et plagg det ikke finnes maken til. «Julen er annerledes i år, men jeg håper ikke folk mister motet av den grunn. Vi gjør alt vi kan for å gi kundene våre en god opplevelse. Akkurat nå har vi masse nyheter i butikken og webshoppen vår lanseres snart», forteller Shahnaz.

Shawarma House
Hos Shawarma House serverer de den populære varianten av tyrkisk kebab. Retten er en favoritt hos både mesterkokk Bent Stiansen og Dagbladet, som trillet en femmer på terningen i sin kebabtest. «Vi har alltid fersk mat og ferske grønnsaker. Jeg lager sausen og krydderblandingen fra bunnen av», sier innehaver Jawad Hamko. Hos Shawarma baker de dessuten lefser, pitabrød og pizzabunner selv. Ifølge Jawad har de kunder langt utenfor Oslos grenser. «Jeg vet om mange bussjåfører som stopper bussen i ens ærend for å spise hos oss», ler Jawad.

Smalgangen 1 Kjøtt
Sikre deg julens beste råvarer til en hyggelig pris. Hos Smalgangen 1 Kjøtt får du fersk kylling, okse- og lammekjøtt som er halal. Pinnekjøtt og ribbe er julens store slagere. I butikken møter du profesjonelle slaktere med lang erfaring. «Det viktigste for oss er at kundene er fornøyde. Vi lager god julestemning og kommer gjerne med tips til hvordan kjøttet skal tilberedes», sier Kylan.

Bedis
Hos Bedis finner du klær til både dame og herre. «Vi gjør det koselig i lokalene og håper noen kommer innom», sier innehaver Davinder. Han har drevet butikk på Grønlands Torg i 24 år. «Julen er uvanlig stille i år, men vi prøver så godt vi kan å hjelpe kundene med hyggelige priser og god service». Davinder kan blant annet friste med et stort utvalg av morsomme julegensere- og ponchoer. «Vi har også mange fine dresser og boblejakker til herre», forteller han.

HomeQ
«Det er vanskelig å si så mye om hvordan julen blir i år, men vi gjør alt vi kan for at kundene skal føle seg trygge», sier Selçuk Yılmaz hos HomeQ. De selger kjøkkenartikler, tekstiler, belysning, interiørvarer og oppbevaringsløsninger. «Hos oss får du god kvalitet til en rimelig penge. Vi har veldig hyggelige priser og gir deg 70 % på utvalgte julevarer». Utvalget hos HomeQ spenner fra eksotisk til nordisk. Her er det noe for enhver smak! «Lekre serveringsbrett og håndlagde vinglass er mine beste julegavetips i år», sier Selçuk.

Posten Grønland
Navaratnam Prabaharan oppfordrer alle til å være tidlig ute med julepakkene i år. «Kundene er alltid er velkomne til oss, selv om det må bli litt annerledes enn vanlig. Fra 23. november til 21. desember har vi utvidede åpningstider. Da trenger ikke alle å komme innom samtidig». Navaratnam mener Grønlands Torg er et fint sted å handle. «Her møter du mange forskjellige nasjonaliteter. Det er ofte til hjelp for dem som ikke snakker norsk». Vil du ordne julepakkene hjemmefra i år, anbefaler Navaratnam Norgespakke™ som kan betales på nett eller via sporingsapp.

Coffeeheaven
Ta en pust i bakken hos Coffeeheaven. Her får du filter- og baristakaffe, smoothies og ferskpresset juice. «Vi kan også by på panini og baguetter, varmretter og take away for den som foretrekker det», sier innehaver Ali Ezzedin Al-Sagir. Han forteller at de gjør så godt de kan for å holde humøret oppe og hjelpe kundene gjennom en merkelig tid. «Vi setter ned prisene og ønsker dem velkommen med åpne armer og to meters avstand».

MENY Grønland
Det ultimate julemåltidet starter hos Meny Grønland. Butikken er kjent for sitt store utvalg av ferskvare og kvalitetsmat du ikke finner andre steder. «Julen er en av de travleste tidene på året, men også den morsomste», forteller frukt- og grøntansvarlig Darek. «Selv om julen blir annerledes i år, skal vi gjøre vårt ytterste for å skape god stemning i butikken.»

Dareks beste juletips: «bytt pinnekjøttpinner med mandelpoteter. Legg mandelpotetene i bunnen av kasserollen, fyll på vann til det dekker potetene. Legg pinnekjøttet over potetene og damp til kjøttet slipper benet. Pass på å etterfylle vann, så ikke potetene tørrkoker.»

Vi gleder oss til å gi deg en trivelig
julehandel på Grønlands Torg.

Ta turen i nærmiljøet!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke