Strenge smittevernregler, sosial distanse, og nå en ny lockdown gjør nok at de fleste av oss kjenner på en litt ekstra tung vinter. Det kan være litt vanskelig å holde motivasjonen oppe, og mange føler seg ensomme.

Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å bidra til å bekjempe pandemien, men vi mennesker trenger å føle at vi hører til. I denne perioden er det ekstra viktig å se andre. Å invitere til en rusletur med god avstand og en kaffekopp, plukke opp telefonen og ringe en du er glad i eller en melding kan være nok.

Denne uken holder de fleste av butikkene på Grønlands Torg stengt etter myndighetenes retningslinjer, men bydelen vår lever fremdeles. Frisk luft i dagslys er et deilig avbrekk fra hjemmekontoret, og Grønland kan bidra til å sette litt farge på en grå tilværelse, hvis du holder øynene åpne.Gjennom taggen #mittgrønland på Instagram, ønsker vi å inspirere til å vise hva Grønland har å by på. Pakk deg inn i en deilig vinterjakke, kjøp med deg en take away-kaffe og se mangfoldet i nærmiljøet vårt. Fra fantastiske veggmalerier til små trehus – vis oss gjerne ditt Grønland.

Hold avstand, og se de du er glad i. Dette skal vi klare sammen!

 

#mittgrønland

 

For mer informasjon om nedstengningen, og for å se hvilke av våre butikker/serveringssteder for take away som holder åpent, klikk her.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke