Nå er det én uke igjen til adventstiden, og vi er klare for å starte nedtellingen. Forrige uke ble lysene tent til klassiske julesanger, og mens gløgg og pepperkaker ble servert åpnet årets julegate i Smalgangen.

Velkommen til en stressfri julehandel

Julen er en magisk tid, spesielt for barna. Er du som oss, litt sent ute med kalendergavene bør du stikke hodet innom Noe for Enhver. Er du ivrig etter å gjøre det litt ekstra hyggelig hjemme når minusgradene sniker seg på, har HomeQ favoritter innen interiør, kjøkkenartikler, tekstiler og oppbevaringsløsninger. Til den som har alt – Sir Price, og Bedi’s står klare med de myke pakkene som varmer. Fretex troner som alltid øverst på second hand listen, og gleder seg til at gamle skatter skal få nye historier å fortelle. Trenger familien nye sko eller en hårklipp før juleselskapene? Null stress, det fikser ShoeX og Dubai Shop

Og når føttene er slitne, eller du bare vil nyte et deilig måltid, finner du oversikt over alle våre serveringssteder her.

Kos og varme hos Fretex

Vi håper at alle er litt ekstra varme med hverandre denne tiden. Smil til en du ikke kjenner, lytt når en du er glad i trenger en å snakke med, og vis omtanke for de som kanskje ikke har det like godt som deg selv.

Julelysene er tent i Smalgangen. La oss vi gå inn i adventstiden med senkede skuldre og masse kjærlighet. Ønsker dere alle en fin uke!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke