Jeg er et levende menneske!

eksotisk tekstiler på saab teksil
Det blir en lett, god og varm stemning med en gang Cåre Jånni kommer småløpende inn dørene hos Saab tekstil. Helt sortkledd med et stor smil, åpne armer og en flom av ord, deler han både stort og smått.
– Jeg tror jeg sier nei til ting, men det gjør jeg visst ikke, nå er det virkelig armer og ben, en deilig, morsom tid ler Cåre Jånni.

Cåre Jånni drev i mange år med egne show og show med andre, nå er det kostymer, klær og masker det går i for den kreative sjelen. -Jeg liker å kalle seg kostumør, ikke stylist, det ligger så mye annet i det. Jeg er opptatt av å lage noe helt unikt for den personen det gjelder. I møte med artistene bruker jeg mye tid på finne ut hva de ønsker seg og ikke minst hvordan jeg skal hjelpe dem til å føle seg vel, deretter syr vi akkurat det vi er enige om.

Det er en helt egen følelse å gå ut på en scene og vite at dette er bare mitt, ingen andre i hele verden har noe tilsvarende. Det er ingen tvil om at Cåre Jånni elsker yrket sitt og han er krystallklar på hva som betyr aller mest;

-Gleden i øynene til dem som får noe ferdig og det sitter som et skudd, da senker jeg skulderne og smiler med hele meg.

Cåre Jånni er”selvlært” – Jeg har alltid vært en kreativ sjel, på mange måter var jeg familiens lille utskudd. Det var nemlig tante som lærte meg og sy og brodere, resten av familien drev slett ikke med den slags. Jeg var et veldig nysgjerrig vesen. Husker godt jeg som liten gutt sprettet opp en dressjakke for å se inni hvordan den var blitt til, det ble ikke akkurat tatt så veldig godt imot, ler Cåre Jånni

Grønlands er et levende sted

Minst 4 ganger i uken tar Cåre Jånni turen til Grønlands Torg, hver gang til Saab tekstil, men flere andre butikker får også gleden av hans besøk. –Jeg liker Grønlands Torg, det er et levende sted med utrolig blide, hyggelige og bra folk, veldig praktisk er det også, nikker Cåre Jånni. Den kjente artisten bruker både posten, grønnsakhandleren og NSF, med det er en butikk han er spesielt avhengig av, nemlig Saab tekstil.

Gjør livet enklere

– Jeg føler meg så hjemme her. Jeg vet hvor alt ligger, jeg får bestilt alt jeg ønsker meg og ikke minst får jeg all den hjelp og sparring jeg kan ønske meg. Utvalget her er unikt og de har en fantastisk kompetanse på tekstiler, rett og slett en drøm for en som meg, skryter Cåre Jånni. Saab tekstil har gjort livet til artisten enklere, nå får han stort sett det han trenger helt lokalt.

– Jeg kan ringe 2 minutter før stengetid de er alltid åpne og venter på meg. Når jeg kommer har de klart det jeg trenger, jeg er så takknemlig, smiler Cåre Jånni.

Cåre Jånni er et levende menneske!
Cåre Jånni sine kreasjoner blir brukt på Color Magic

Cåre Jånni jobber med store produksjoner. For øyeblikket er han engasjert i The Voice, 2 store juleshow, et båtshow på Color Fantasy og Henriette Stensrup m.fl sitt nye show. –Jeg elsker å være involvert i store systemer, det gir så mange muligheter, så mange uttrykk, mange folk og mange impulser, det trigger meg veldig.

Det er snart jul og vi lurer på hvordan julen er for en travel mann. –Egentlig liker jeg førjulstiden best, når julen sakte men sikkert skapes rundt oss alle, kose seg med smakebiter og julepynt. Julen er nemlig fort over for min del. Allerede 2 juledag er det full fart.

Hjemme hos meg ligner det en katolsk messe, mørkt og masse lys, koselig tradisjonell julaften med barn og familie, på bordet står det ribbe, smiler Cåre Jånni, før han igjen dukker inn i sin egen verden, nemlig stoffene hos Saab tekstil.

Cåre Jånni sine kreasjoner blir brukt på Color Magic
Cåre Jånni sammen med driverene i SAAB.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke