Tirsdag 14.februar. Alle hjerters dag. Valentine’s Day. Kjærlighetens dag. En vanlig tirsdag. Uansett hva du kaller dagen i dag, håper vi du kjenner på litt ekstra hjertevarme – både for deg selv om de du er glad i.

I Smalgangen synes vi i alle fall det er en ypperlig anledning for litt hverdagsmagi. Kanskje dere holder det helt low key med en romantisk kaffe og et kakestykke i ruskeværet, eller kanskje det er tirsdagen dere går dere all in med full middag og nystrøket antrekk? Kanskje selve definisjonen på romantikk er å dele paraply mens dere snakker om det dere drømmer om? Kanskje denne tirsdagen er perfekt til litt etterlengtet egentid simpelthen fordi du endelig tør å sette deg selv først? Kanskje kjærlighetens dag handler om de små øyeblikkene som ikke kan planlegges, men som på en eller annen måte printer seg fast på netthinnen som en av de mest minnerike dagene i ditt liv?

Kanskje har du fått med deg hintene fra kjæresten som ønsker seg noe som glitrer. Kanskje har du skrevet et kort for hånd. Kanskje har du kjøpt inn råvarene til favorittmiddagen til typen. Kanskje ringer du noen bare for å si at du er glad i dem fordi denne tirsdagen er skrevet i kjærlighetens navn.

Som sagt: Uansett hva du kaller dagen i dag, håper vi du kjenner på litt ekstra hjertevarme – både for deg selv om de du er glad i.

Velkommen til Smalgangen. Vi håper å kunne spre litt kjærlighet. I dag, i morgen, og hvilken som helst dag i tiden som kommer.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke