Fastemåneden Ramadan er snart over, og Chaand Raat og id-feiringen står for tur. Her er det familien, og spesielt barna som står i sentrum. På Grønlands Torg finner du alt du trenger til festen – god mat og drikke, festklær, og ikke minst gaver – til deg selv eller noen du er glad i!

Unike gaver
Hos HomeQ henter de inspirasjon fra alle verdenshjørner. Her er det noe for enhver smak: moderne, minimalistisk, maksimalistisk, urban og shabby chic. Her kan du gå på skattejakt etter unike gaver – alt fra interiør, velværeprodukter, leker og pynt til festlige anledninger.

Kle deg til fest
Er du på utkikk etter noe ekstra fint til feiringen? Hos Glitter and Glam er hver dag en fest, og her finner du unike antrekk både til hverdags og fest. Hos Sheikh’s Fashion finner du et fantastisk utvalg eksotiske drakter, tekstiler og gullsmykker – alt til en god pris.

Festmåltid for hele familien
På Grønlands Torg Kjøtt finner du alltid ferskt kjøtt til de beste prisene. De profesjonelle slakterne har lang erfaring og hjelper deg både med valg av kjøtt og tips til hvordan det best kan tilberedes. I slakterbutikken på Grønlands Torg er trygghet for kvalitet og rett slaktemetode det viktigste, og alt du ser i disken er Halal.

Se video av Christer Berens besøke slakteren da han skulle lage mat på Grønlands Torg tidligere i år!

Alt du trenger av tilbehør finner du på Grønlands Torg Frukt og Grønt, i tillegg til Meny.

Ønsker deg og dine en fantastisk høytidsfeiring!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke