Vi trekker inn når høsten kommer. Vi gjør det koselig hjemme, og vi bytter ut piknikpledd med de myke i ull. Vi tenner levende lys og leser en god bok. Og, vi møter gode venner for å skravle, le og spise god middag eller en god kopp varmt. Vi møtes i Smalgangen. Pakket inn i skjerf for å fortelle hverandre om stort og smått. Med lave skuldre, omringet av god stemning.

Smalgangen Spiseri er som skapt for høsten, med sin lune atmosfære og moderne twist på husmannskosten. Dette er stedet for den gode samtalen, den første daten, den etterlengtede familiemiddagen, eller bare som et tilfeldig sted dere ser inn på og tenker at ser hyggelig ut.

Hos Coffeeheaven finnes det bakst som tar bort kjærlighetssorgen, kaffen som vekker deg om morgenen, og stemningen som gjør dagen litt bedre. Ta med take-away på vei til jobb, eller sett deg ned sammen med vennegjengen i helgen.

Søndagsmiddagen er en tradisjon det virkelig blåses liv i når vi går inn i mørkere og kaldere tider. En perfekt anledning for å samle familie og venner. Noen deilige oppskrifter finner du her, og stedet du trasker innom når desserten skal kjøpes – Best Konditori, så klart.

Velkommen til autentisk hygge og gode opplevelser i Smalgangen!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke