Vi tilbringer kanskje mer tid inne, men er det én ting høsten er god på må det være å utforske nye, potensielle hobbyer. Akkurat nå er vårt beste tips å finne frem sin indre designer – ta synålen fatt og sett ditt personlige preg på sesongens plagg og tilbehør!

La detaljene skinne

Du trenger ikke nødvendigvis mestre symaskinens kunst for å gjøre noe til ditt eget. Ta en titt i skapet ditt, eller ta turen til Fretex for finne en skatt du ønsker å sette ditt eget preg på. Stikk deretter innom en av våre eksperter på tekstil, Saab Tekstil og Karat Gull, for byens kanskje beste utvalg av stoff og sytilbehør. Vel hjemme igjen er det bare å slippe fantasien løs – det er nemlig utrolig hvor mye for eksempel noen påsydde knapper kan gjøre ullgenseren, jeansen eller vesken din splitter ny igjen!

Sy-om og gjenbruk

Er du i besittelse av en symaskin, eller kanskje du har en venninne, kompis, besteforelder eller kollega som du kan slå deg sammen med – gjør det! Å skape noe selv fra a til å er en helt egen følelse, spesielt når du kan boltre deg i det aller beste stoffutvalget i Oslo.

Hos Saab Tekstil, Sheikh’s Fashion og Karat Gull står fantastiske medarbeidere klare med metervare, ekspertise og inspirasjon til deg som ønsker å utforske din indre designer.

Prikken over i’en

Det lille ekstra kommer gjerne i en skinnende form, og både Karat Gull og Sheikh’s Fashion vet hvordan – i form av smykker. Enten du liker det subtilt eller ekstravagant, om du fortjener en liten gulrot i hverdagen, eller er på utkikk etter det helt unike til en du er glad i, setter smykker utvilsomt ditt personlige preg på antrekket.

Vi slipper nye hobbyer og innetid inn, og ønsker dere alle hjertelig velkommen til unike shopping-opplevelser på Grønlands Torg!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke