Saltvann, solkrem, lyse kvelder, måkeskrik, allværsjakker, lukten av regn, åpne vinduer om natten, brettspill, og grillmat. Få ting er som norsk sommer, og få ting smaker bedre enn deilige råvarer rett fra grillen.

Hos Grønlands Torg Kjøtt får du faglig ekspertise og alt du trenger av kjøtt til grillfesten. Kvalitet og rett slaktemetode det viktigste – og kundene kommer strømmende fra hele byen.

Disken bugner av kjøtt. Oksekjøtt, lam, kylling og kalv, de lekreste delikatesser. Alt er halal, og de erfarne slakterne bak disken gir gladelig ut både tips og råd når du både skal velge kjøtt og tilberede. Spesielt anbefaler de indrefilet av okse eller entrecôte til sommerens grillkvelder.

«Vi lager mye ferdig som kan legges rett på grillen. Kyllinglår, grillspyd med deilige marinader og biff. Noe for enhver smak.»

Grønt på grillen

Grilling fremhever grønnsakenes sødme, og gjør dem ekstra saftige. I tillegg er det er også en glimrende måte å få i seg de anbefalte fem om dagen på. Ta det du har i kjøleskapet – alt kan grilles! Hos Grønlands Torg Frukt & Grønt og Meny finner du byens beste utvalg av næringsstoffene som både setter smak og farge på tallerkenen.

Her er Meny sine beste tips til grønnsaksgrilling:

  1. Rens grønnsakene. Du kan også del dem i grove biter eller skiver om du ønsker.
  2. Pensle med litt olje og legg dem på grillen.
  3. Når grønnsakene er møre er de ferdige! Pensle gjerne med litt olje eller marinade etter grilling. Da tørker de ikke ut
  4. Ha på krydder eller urter rett før servering.

Foto til høyre lånt av Meny

Lyst kjøtt og fisk til varme dager

Kylling og fisk egner seg ypperlig til dagene rødt kjøtt virker for tungt i sommervarmen. Lag en deilig marinade og sleng det på grillen. Serveres med en god salat, i godt selskap! Meny sin fiskedisk har både utvalget og de gode tipsene. Kyllingspyd og maiskolber er ofte barnas favoritt, og husk – ingen fullendt grillsuksess uten «ventepølsa.»

Alt du trenger til en magisk grillkveld finner du på Grønlands Torg. Velkommen, og godt måltid!

Foto lånt av Meny

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke