Høstmørket sniker seg på, dagene blir kortere og kveldene mørkere. Det er tid for innekos, og hva er vel bedre enn å krype inn under et deilig teppe med en tekopp og levende lys?

På Grønlands Torg finner du alt du trenger for å skape den magiske hjemmekosen. Om det er nye puter til sofaen, nytt servise til familiemiddagen, bilder og veggdekor eller duftlys til hjemmespa – hos oss kan du gå på skattejakt etter unike design som passer din personlighet og stil.

Tar du turen innom HomeQ kan du se at de henter inspirasjon fra alle verdenshjørner. Her er det noe for enhver smak; moderne, minimalistisk, urban og shabby chic. Her finner du alt du kan tenke deg av dekor, i tillegg til små og store møbler.

Hos Noe For Enhver finner du akkurat det – noe for enhver. Kjøkkenartikler, lamper, lys, servietter og mye mye mer – alt til supergode priser! Er du ute etter det absolutt unike kan vi anbefale en tur innom Fretex. Selv om de har hovedfokus på klær kan du finne gode bruktkupp på interiør også her. Fat, asjetter, kopper, lysestaker og diverse pyntegjenstander pryder interiørhyllen,  og det fylles stadig på med nye spennende produkter.

«Følg hjertet ditt når du innreder, det er slik du skaper et hjem du trives i.»
– HomeQ

Hos oss kan du freshe opp hjemmet for en billig penge, og krydre din allerede eksisterende stil med unike varer og produkter du ikke finner andre steder! Velkommen skal du være!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke