Våren er i anmarsj. Sola henger litt lengre på himmelen, gatene ryddes og endelig er tiden inne for å finne frem solbriller, sneakers og lettere jakker. Vi trekkes ut mot gatene, og lysten og trangen etter sosial hygge blir større. Hva er vel bedre enn å samle gjengen til god mat, god drikke og sosial hygge?

Flytt hjemmekontoret inn på nærkafeen, ta mandagsmøte over en nytraktet kaffe, unn deg en ekstra god lunsj sammen med venner eller kollegaer, inviter vennegjengen på en kveld ute eller legg igjen hverdagsstresset hjemme og nyt middagen på ett av våre mange spisesteder. På Grønlands Torg kan du nyte både kaldt og varmt, inne eller ute, alene eller sammen med noen du er glad i!

I kakedisken til Best Konditori er det fylt til randen av ferske bakervarer og fristelser fra alle verdenshjørner. Her finner du blant annet arabiske, kurdiske, tyrkiske og israelske godsaker du kan spise med en gang, ta med hjem eller bestille til ditt neste selskap. På Coffeeheaven oser det av deilige kaffebønner i alle varianter, og her får du dekket behovet for den daglige kaffekoppen.

Familievennlig og tradisjonsrik er betegnelser som passer perfekt både for Saray Restaurant og Smalgangen Spiseri. Her finner du perfeksjonerte hjemmelagde tradisjonsretter laget på sesongbaserte råvarer og ekte kjærlighet.

Er du fysen på burger og øl er valget enkelt. Hos Jønk får du den ultimate burger – stekt til perfeksjon og med et utvalg toppinger som passer enhver gane! Alternativer som kylling og vegetar står også på menyen. Snakker vi byens beste burger?

Ta turen innom Bob´s Café og Pub eller Flirt Café for noe godt i glasset, rimelige priser, gode historier og god stemning. Hos Flirt Café viser de både Premier League, Champions League og Eliteserien på storskjerm – et perfekt samlingspunkt for en kveld med gutta! Hos Beirut får du den ultimate tradisjonelle kebaben og hos Shawarma får du nettopp det navnet sier; shawarma. Perfekt når du ikke orker å lage middag eller når du trenger å fylle energilageret etter en tur på byen.

Hos oss finner du et bredt mattilbud fra hele verden, unike og tradisjonelle smaker som både gleder og metter.
Velkommen til Grønlands Torg – et naturlig samlingspunkt for eksotiske smaker og sosial hygge.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke