Byen vår er stengt ned. Igjen. Til tross for at vi er dypt inne i en annerledes tid finnes det små gleder i hverdagen som bidrar til å holde motivasjonen oppe. Et av våre beste lockdown-tips akkurat nå er å unne seg en god start på dagen – med deilige råvarer på frokostbordet. Disken hos Meny har alt du trenger for å skape hverdagsmagi på kjøkkenet hjemme.

Foto: Meny

 

Å spise frokost har mange fordeler. Du blir mer konsentrert, får et mer næringsrikt kosthold og du blir mer utholdende ved fysisk aktivitet. Smaksrike brød og rundstykker. Speilegg og bacon. Pastrami og Provenceskinke. Brie. Juice. Og bedre tid enn vanlig. Tid til litt ekstra tid til å ta vare på deg selv og de du bor sammen med. La familien samles rundt frokostbordet for en god start på dagen.

 

Foto: Meny

Kaffe er en selvfølge for mange av oss om morgenen og utover dagen. Vi nordmenn drikker hele 4 milliarder kopper kaffe i året! Unn deg god tid til kaffekoppen, enten det er som en pause på hjemmekontoret eller en lat søndag med familien. Finn frem presskanna og nyt. Og du? Både croissanter og noe søtt passer ypperlig hvis du vil servere frokost på sengen til hun eller han som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og en helt magisk start på en ny dag.

Kjære Oslo. Ta vare på hverandre. Vi gleder oss til å treffe dere alle på Grønlands Torg når vi kan åpne alle butikkene igjen. Mer informasjon om den midlertidige nedstengningen og hvilke butikker som holder åpent finner du HER.

Foto: Meny

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke