Midt i Oslo, i kort avstand til alt, finner du et annerledes sted å handle. En gate, et torg, et kjøpesenter uten tak. Med et handlesenter utenom det vanlige følger naturlig nok også butikker, restauranter og serveringssteder du ikke finner på hvert gatehjørne.

Nå er byen vår endelig i ferd med å våkne til liv igjen etter et tøft år. Velkommen tilbake til Grønlands Torg!

Historisk møteplass

Helt siden 1860 har torget fungert som en møteplass. Det startet som en arena for kjøp og salg av kveg, og var i tillegg en av flere steder i byen det foregikk klokkebytte. Fra 1911 var torget også gartnerhall og stasjon for kjøttkontroll. På den tiden lå torget mellom Akerselva, Grølandsleiret, Schweigaardsgate og Tøyenbekken. Torget ble på folkemunne ble det kalt Kutørjet.

I dag er kvetorget byttet ut med unike konsepter. Fra erfaren halal-slakter til silke som metervare, og det som må være byens beste utvalg av frukt og grønt. Fra second hand hos Fretex til alt du trenger av helserelatert hos våre to apoteker.

 

 

Spesialforretningenes hjem

Unike klesbutikker som du kun finner i Smalgangen og spesialforretningene du får kjøpt alt i fra interiør og kjøkkenartikler til mobiltilbehør. Og ja, selvfølgelig får du veksel av valuta til ferien, klær til hele familien, Norges beste utvalg av tekstil, synstest og nye solbriller på ett og samme sted.

Personlig service, gode priser og faglig ekspertise kjennetegner menneskene på Grønlands Torg – enten du trenger en hårklipp, skal kjøpe forlovelsesring, ta en matbit og en kaffe, kaste deg på trenden om å sy din egen garderobe, eller dra på pub etterfulgt av burger med gutta.

Pssst… Sjekk ut byens mest autentiske matopplevelser her!

 

 

 

En annerledes destinasjon

Grønlands Torg gjenspeiler bydelen vi er en del av, og hyller det som er utenom det vanlige. Gjennom en mangfoldig miks av særegne butikker har Oslofolket for lengst lagt sin elsk på torget som siden 1816 har vært en møteplass for spennende handel, gode samtaler og unike mennesker.

Velkommen, og alltid velkommen tilbake, til Grønlands Torg.

Få full oversikt over alle våre butikker, restauranter og serveringssteder her!

 

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke