Det er alltid spennende å ta turen innom Fretex på Grønlands Torg. Her fylles det daglig på med nye fantastiske bruktkupp – bli med inn i en verden av bærekraftig shopping og unike skatter.
Den som leter skal finne…

I butikken finner du noe nytt, det meste pent brukt, sjeldent mer enn én av hver og alltid til veldig gode priser. Hver eneste dag er det påfyll av nye varer og et besøk her er en oppdagelsesreise i seg selv.

Duci er butikkleder hos Fretex Grønland og hun elsker det yrende livet og det mangfoldige fellesskapet på Grønland.

– Hver dag er en ny mulighet til å møte fantastiske mennesker av alle slag.

I 16 år har Duci stått fast ved sitt kall hos Fretex, og hun forteller at det er ingenting som slår gleden av å gi nytt liv til brukte varer og finne de et nytt hjem.

Fretex er Norges største kjede for second hand og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Den første brukt- butikken åpnet i Oslo i 1905 under navnet Elevator. Helt siden den gang har det å hjelpe mennesker stått i sentrum. Utdeling av tøy og rimelig møblement har vært en del av dette. Visste du at Frelsesarmeen startet sin virksomhet i Norge nettopp her på Grønland?

Ta turen innom Fretex på Grønland og la Duci og hennes fantastiske kollegaer guide deg gjennom en verden av bærekraftig shopping og unike skatter. Og husk at du kan handle direkte via Instagram på @fretexgronland.

God fornøyelse!

 

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke