VELKOMMEN ALLE KAFFEELSKERE
– COFFEEHEAVEN, VÅR NYE KAFE

Endelig er det skikkelig kaffe å få på Grønlands Torg. Etter en vinter uten kaffebar og lokaler med gråpapir i vinduene, er Coffeeheaven på plass midt på det koselige torget.

Dette er et sted hvor alle skal føle seg velkommen, sier daglig leder og medeier Paulina Jozwicka, særlig ønsker de å bygge opp en familievennlig kafe uten alkoholservering. – Vi har lekekrok for barn, gode drikker og mye forskjellig mat for hele familien. Vi håper alle vil kose seg hos oss, smiler innehaveren og fortsetter; stamgjestene hos den forrige driveren ønsker vi spesielt velkommen, vi håper de kommer og vil trives, smiler hun.

«Kaféen for alle søtmomser, matmomser og kaffeelskere. Vi sees!»

Har alle typer kaffe

Hos Coofeeheaven serveres det alle typer kaffe, fra kald Frappè til vanlig sort eller alternativer med melk. På sikt drømmer de også om å servere ekte tyrkisk kaffe. – Det er mange med arabisk bakgrunn i området så vi håper vi kan få et unikt tilbud til dem, jeg må bare lære bryggemetoden først, ler Paulina. Liker du ikke kaffe så er det et rikt utvalg av god te eller ferskpresset juce.

Paulina er utdannet barrista og er nøye på at kaffen som serveres skal være av ypperste kvalitet og lages av folk som brenner for kaffefaget. -Vi har vært nøye med folkene vi har ansatt, det er personene, deres interesse og engasjementet som er viktig for oss, de skal være dedikerte til det de driver med, forklarer Paulina.

I tillegg til god kvalitet på alt vi lager skal gjestene føle seg hjemme hos oss og få den aller beste servicen, smiler innehaveren.

«Gleder oss til noen kommer og leker med oss»

Gode lunsjretter eller fristende kaker

Coofeeheaven er mer enn bare kaffe. Her blir det mat for sultne mager, eller kaker for søtmomsene. – Vi har ansatt en egen baker som lager de deiligste fristelser, enten som dessert eller som kos ved siden av kaffen. Lar du fristelsen være kan lunsjrettene absolutt anbefales. Her får du ferske croissanter, baguetter, chiabatta, en varm børek, eller en av dagens to varmretter.

Vi ønsker å skille oss ut på en positiv måte forteller Paulina, vi er ikke en del av en kjede og kan derfor bygge dette slik vi vil og slik kundene ønsker. – Jeg håper det blir så bra og travelt at det nærmest flyr kopper i taket, humrer hun før vi takker for besøket og definitivt gleder oss til neste gang.

Bilder og tekst: FJUZ Kommunikasjon

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke