BLOMSTERBONANZA

HOS SENTRUM BLOMSTER

Frister det med en fargerik oppmuntring til deg selv, eller noen du er glad i? Hos Sentrum Blomster bugner det av friske snittblomster og potteplanter i alle prisklasser.
merke-lilla

Det er ikke til å komme utenom: alle liker blomster. Sentrum Blomster har spredd glede på Grønlands Torg i nærmere to år. Daglig leder og eier Berna trives godt i enden av Smalgangen, og forteller at de tilbyr friske og frodige blomster i alle prisklasser. «Hos oss finner du potteplanter, snittblomster og uteplanter til alle anledninger. Vi verdsetter kvalitet, og får friske forsyninger flere ganger i uka», sier Berna.

Hun anbefaler å ta turen innom for å finne en flott ferdigbukett, eller en nydelig blomstergave til noen som fortjener det. «Er du usikker på hva du bør gå for, blir du møtt av folk som virkelig kan faget og mer enn gjerne hjelper deg på vei», forsikrer Berna.

«Hos oss finner du potteplanter, snittblomster og uteplanter til alle anledninger. Vi verdsetter kvalitet, og får friske forsyninger flere ganger i uka», sier Berna.

Dilla på roser

Butikkens ferdigbuketter er spesielt populære blant kundene, og mange har lagt sin elsk på «rosehjørnet». Der finner du roser i alle fargenyanser – fra duse pasteller til mer tradisjonelle rødtoner. «Vi selger buketter fra 50 kroner og oppover, så her er noe for alle og enhver. Det er det som gjør oss unike», smiler Berna.

Utvalget av blomster og planter varierer selvsagt etter sesong og trendbilde. Det er imidlertid tydelig at grønne planter har blitt en viktig del av interiøret til folk flest året rundt. «Enkle, grønne inneplanter slår aldri feil. Kaktus og Monstera er blant favorittene», sier Berna.

«Vi lytter til kundens ønsker og behov . Det er viktig for oss at blomstene gjenspeiler personligheten til vedkommende som skal ha glede av dem»

Gaver som gleder

Er du ute etter en unik blomsterhilsen til noen som fortjener det? De ansatte hos Sentrum Blomster har lang erfaring med blomsterbinding. Hos dem kan du bestille vakre buketter, borddekorasjoner og kranser etter eget ønske.

«Vi lytter til kundens ønsker og behov . Det er viktig for oss at blomstene gjenspeiler personligheten til vedkommende som skal ha glede av dem», forteller Berna.

«Vi anbefaler å bruke minst tre ulike farger i en bukett. Det holder å variere nyansene av én bestemt fargetone hvis du vil ha et rolig uttrykk. Da kommer blomstene i buketten enda bedre til sin rett», utdyper hun.

Sentrum Blomster kan levere buketter på døra fra mandag til søndag. Med andre ord ligger alt til rette for å glede deg selv eller noen du bryr deg om.

Foto: Antenna Design • Tekst: FJUZ Kommunikasjon AS

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke