For familiens minste er få ting bedre enn eviglange ferier og masse aktivitet. Skap de beste minnene for byferien i nabolaget på Grønland.

Aktivitetsparken for alle

I vinter var det skøytebane og god stemning, nå i sommer har aktivitetsparken i Olafiagangen blitt fylt av fargerike sittemøbler, blomster og syklende barn. Betongplassen på Grønland, initiert av Bymiljøetaten, er en fantastiske møteplass for barn og unge. I parken møter du elementer laget av paller som danner en sykkelløype, og utleiebod hvor alle kan få låne sykkel, hjelm, baller og utstyr helt gratis.
Når dere trenger en pause fra syklingen har aktivitetsparken har flere ballbinger og bordtennisbaner. For at ikke bordtennisballene skal fyke så langt, er det satt opp små stopp-vegger som er omgjort til benker med ryggstøtte.

Lunsj for Champions

Pizza eller burger? Kebab eller kake? Frukt eller grønt? Brus eller juice? Uten mat og drikke duger helten ikke. Det er derfor perfekt at spisestedene og Meny på Grønlands Torg tilbyr alt det et barnehjerte kan ønske seg til lunsjpausen.

Se alle spisestedene her!

Ship O’hoi!

Lyst til å sette igjen sykkelen på land og bevege deg ut på vannet? Vel, da har vi gledelige nyheter. Akerselva Padleklubb og JOY (Joint Organisation for Youth) står for våte sommeraktiviteter og tilbyr utlån som gjør det mulig å ferdes i spennende farvann.

«Et av hovedpoengene bak sommeraktivitetene til Akerselva padlekklubb og JOY – Joint Organisation for Youth i Olafiagangen, har vært å få flere av de som vanligvis ikke ferdes til vanns til å prøve seg. De to lørdagene vi til nå har hatt aktiviteter, har det vært gøy å se hvor mange av den yngre garde fra nærmiljøet, som har villet prøve seg både i elvekajakk og i robåt,» forteller Akerselva Padleklubb.
Hver lørdag frem til skolestart, fra kl.13.00, er de på plass i Olafiagangen! Tid for kano, kajakk eller SUP? Stikk innom for ditt neste vanneventyr.

Foto: Christian Øivindsønn Boger via Akerselva Padleklubb

 

Frilek i parken

Kun fantasien setter begrensninger i parken. Is på plenen og gjemsel blant trærne utgjør en perfekt dag i solen for hele familien. I nabolaget vårt finner dere massevis av grøntområder å boltre seg på. Husk pledd, solkrem og nok vann i sommervarmen.

Vi på Grønlands Torg ønsker dere en fortsatt magisk Oslosommer!

 

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke