BALLETS DRONNING

OSLO FASHION

Hos Oslo Fashion er det ikke prislappen som avgjør om du blir festens midtpunkt. Her finner du glamorøse og originale kjoler som ikke koster skjorta.
merke-lilla

Drømmer du om å skinne på fest? Da er Oslo Fashion på Grønlands Torg definitivt verdt et besøk. Den tradisjonsrike butikken er et paljett-paradis. «Men vi har kjoler i alle stiler, blant annet fra det populære merket F & P», forteller eier Akram Mohammed.

Jakten på drømmekjolen

Skoleball er en tradisjon som står sterkt mange steder. Selv om det enda er noen måneder til sesongen, kan det lønne seg å starte jakten på drømmekjolen allerede nå. Eller kanskje du vil spandere på deg litt glitter og stas til en bursdag eller et bryllup?

Akram viser fram nydelige kreasjoner i alle regnbuens farger; fra kremhvite og duse rosa til kraftige rød- og grønntoner. Mange av kjolene er utsmykket med skinnende perler og paljetter, men også mer tradisjonelle blomster og blonder.

«Vi vil tilby folk noe som passer deres budsjett og stil. For tiden er det moderne med tofargede antrekk, men vi selger også mange pastellfargede kjoler til bryllup», forteller Akram.

Budsjettvennlige ballkjoler

Kjøpepresset i forbindelse med skoleball har vært et samtaleemne i flere år. Ballkjolene skal gjerne være voluminøse med masse paljetter, men under alt tyllet er kanskje en prislapp som sprenger budsjettet. Å bruke flere tusen kroner på en kjole som bare får svingt seg én kveld, er uaktuelt for mange.

Hos Oslo Fashion er det definitivt ikke prislappen som avgjør om du blir festens dronning. Her har de kjoler for både små og store lommebøker. «Vi selger vakre festkjoler fra 499,- og oppover», forteller Akram.

«Vi vil tilby folk noe som passer deres budsjett og stil. For tiden er det moderne med tofargede antrekk, men vi selger også mange pastellfargede kjoler til bryllup», forteller Akram.

Ferdige festdrakter

Akram har drevet Oslo Fashion, tidligere Sheik Fashion, sammen med Samina Kausar siden 1997. «Opprinnelig var tekstiler en viktig del av virksomheten vår, men fremover vil vi satse enda mer på kjoler og ferdige festdrakter», forteller han. I tillegg vil herredrakter, festklær og fritidsklær få mer plass i butikken på Grønlands Torg.

Foto: Antenna Design • Tekst: FJUZ Kommunikasjon AS

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke