BABYMAGASINET 20 ÅR
– EN VERDEN FOR DE ALLER MINSTE

Alt de gjør handler om å skape en god start for de minste og en trygg,
sikker og inspirerende tid for alle rundt. I 20 år har Babymagasinet på Grønlands Torg gitt gode råd og veiledning til små og store familier.

Laal Khan driver butikken midt på Grønlands Torg, og etter 20 år er han fortsatt like ivrig og engasjert. – Jeg elsker denne bransjen, det er utrolig spennende å få jobbe med barn og alt som bidrar til å gi dem og familien en god start i livet. -Det er herlig når nye, unge foreldre kommer inn hit for å få råd og veiledning til det viktigste i deres liv, det føles meningsfullt, forteller Laal.

Bredt utvalg av merkevarer

Med Laal sin erfaring vet han akkurat hva som er viktig for foreldre og familiene til de små barna. – Trygghet og sikkerhet kommer det raskt fra Laal når vi spør hva som er viktigst. Gode, stabile barnevogner og ikke minst sikre bilstoler er viktig. Barna er det kjæreste vi har så kvalitet må komme i første rekke.

Hos Babymagasinet fører de bare gode kvalitetsmerke – som blant annet det norske merket Stokke, Dr. Brown, Nuk og mange flere. – Vi er en kvalitetsbutikk og har alltid det nyeste på markedet. Vi har også oppdaterte, flinke og faglige dyktige ansatte, forklarer Laal. Kundene kommer for å få hjelp, det ligger mye kompetanse i hvert salg av for eksempel en barnevogn, smiler innehaveren.

I tillegg til vogner og bilseter har butikken et stort utvalg av smokker, smekker, ammeutstyr, stelleutstyr, leker og kosebamse. De har også mye klær, både finstas og undertøy. Rett og slett en komplett liten verden for de aller minste.

«Alt de gjør handler om å skape en god start for de minste og en trygg, sikker og inspirerende tid for alle rundt.»

Stor konkurranse

Babymagasinet feirer 20 år i år og Laal legger fortsatt sjelen sin i butikken. – Jeg har nå blitt bestefar til 3 så jeg gjenopplever personlig hvor viktig det er med gode råd og riktige produkter, smiler Laal. I juni blir det feiring, da kommer flere av leverandørene til butikken for å bistå med veiledning og gode tilbud, vi gleder oss sier Laal.

Laal drømmer fortsatt om å utvikle butikken videre, men konkurransen, særlig fra netthandel, er tøff. – Nettet er en vanskelig konkurrent, men i vår bransje er det avgjørende at du får rett produkt og et sikkert produkt. Det er f.eks. lurt å se og prøve vognen før du velger, sier Laal, så slike kjøp bør du gjøre i fysisk butikk.

Velkommen inn avslutter Laal med et stort smil!

Tekst og bilder: FJUZ Kommunikasjon

.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke