Det er noe helt eget med våren. Etter et halvt år med mørketid henger plutselig solen lenger på himmelen om kvelden, asfalten feies for grus, og vi kan endelig flytte ut i parken igjen. Endelig kan vi finne frem solbriller igjen, og glede oss over lettere jakker og naturlig vitamin D.

Vase fra Fretex Grønland

Med barna i sentrum

Våren er også den beste tiden for både høytid og fridager med de vi er glad i. I dag er den første dagen av muslimenes Ramadan, som om én måned avsluttes med id-feiringen. Her står familien og spesielt barna i sentrum. Festen som avslutter Ramadan og fasten er årets største høytid for muslimene. Ramadan Mubarak, alle sammen!

Barna står også i sentrum når vi etterhvert begynner å nærme oss mai. 17.mai-feiringen blir nok annerledes enn den pleier i år igjen, men absolutt stappfull av kjærlighet og is uansett. Langhelger og inneklemte dager i forbindelse med både Kristi Himmelfart og Pinsen gir oss også litt ekstra tid sammen med de vi er glad i.

Vaser fra Fretex Grønland

Skattejakt og festforberedelser

Strenge smittevernregler til tross, det er alltid lov til å forberede vårens festligheter med kohorten, eller bare pynte opp litt ekstra hjemme. Fretex Grønland er eksperter på gjenbruk av både klær og interiør. Butikken er midlertidig stengt, men dine nye kupp kan hentes på hverdager mellom kl.12-15. Følg dem på Instagram @fretexgronland for både inspirasjon og kupp. For full oversikt over hvilke butikker på Grønlands Torg som holder åpent under den midlertidige nedstengingen, klikk her.

La oss nyte varmere temperaturer, solfylte dager og at våren endelig har kommet!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke