Apotek 1 – Service på eget språk!

Ansatt Apotek1 på Grønlands Torg medisiner og helseartikler
Apotek 1 på Grønlands Torg er ikke som alle andre apotek. Her har de ansatte et mål som er større enn alle andre, nemlig å gi kundene service på deres eget morsmål.

Hele 9 språk kan de ansatte på Apotek 1 tilby sine kunder, nå begynner virkelig folk å få øynene opp for det unike apoteket. -Vi er veldig stolte av å kunne tilby så mange forskjellige språk til våre kunder, sier daglig leder og farmasøyt, Mitra.

Grønland er et veldig internasjonalt område. Folk med forskjellige kulturer og språk preger gatebildet, mange av dem kan lite norsk, det ga apotekeren Mitra en idè.

-Da jeg fikk jobben med å lede dette apoteket tenkte jeg; Hva kan vi gjøre for å gi et godt og viktig tilbud til befolkningen her? Språk, datt ned i hodet mitt, vi må kunne ekspedere og rådgi kundene på sitt eget språk, forteller Mitra med et smil. Med en god porsjon «ståpåvilje» fikk Mitra gjennomslag for ideene sine hos kjeden.

-Det ble mye hard jobbing for å få det til, ansettelsesprosessen ble jo langt mer krevende. Jeg måtte være veldig nøye med beskrivelsene og alle søknadene måtte gås nøye gjennom. Folk måtte ha den rette utdannelsen men også kunne tilby forskjellige språk. I tillegg til norsk har vi i dag en betjening som snakker engelsk, persisk, urdu, arabisk, kurdisk, tyrkisk, bengali og spansk. -Tilbudet har blitt veldig godt mottatt, flere og flere velger å bruke oss men vi har plass til mange flere, smiler apotekeren.

Ansatte på grønlandstorg Vitus apotek

Treffer bedre.

En av de ansatte bekrefter hvor viktig språk har blitt i jobbhverdagen. -Når vi snakker samme språk unngår vi mange feil i levering av medisiner og utsyr. Vi kan ha en dialog med kunden og få en eksakt kunnskap om de utfordringer og behov de har. Tenk selv hvor vanskelig dette er når vi ikke kan snakke samme språk. -Feil medisin eller utstyr kan jo være dramatisk, supplerer Mitra.

I Apotek 1 står service i førersetet, særlig relasjoner. -Her hos oss får vi faste kunder, det betyr at vi også får en relasjon til kundene våre, dermed kan vi gi enda bedre og riktigere oppfølging, forklarer Mitra. For kundene betyr det høy grad av tillit.

God kultur

Apoteket åpnet på Grønland i slutten av august. Hele tiden har de jobbet med kultur. -Dette skal være et bra sted å jobbe, både faglig men også kollegialt, forteller Mitra. Vi har jobbet hardt med så mange forskjellige kulturer samlet på en arbeidsplass, men vi har fått det til. Vi har en super gjeng, motiverte, arbeidsomme og lojale skryter Mitra. -Vi gleder oss til fortsettelsen.

Godt arbeidsmiljø hos Apotek 1

Apotek 1 åpnet på Grønlands Torg i slutten av august. Hele tiden har de jobbet med kultur. -Dette skal være et bra sted å jobbe, både faglig men også kollegialt, forteller Mitra. Vi har jobbet hardt med så mange forskjellige kulturer samlet på en arbeidsplass, men vi har fått det til. Vi har en super gjeng, motiverte, arbeidsomme og lojale skryter Mitra. -Vi gleder oss til fortsettelsen.

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke