17. mai er rett rundt hjørnet og det er endelig tid for et yrende folkeliv, barnetog og alt som følger med! På Grønlands Torg bugner det av vårnyheter, festantrekk og tilbehør til den store feiringen.

Festantrekk til hele familien
På Grønlands Torg finner du festantrekk til hele familien. Enten du liker å ta den helt ut eller om du ønsker å gå for en mer avslappet look – her finner du noe for enhver stil.

Hos Glitter ang Glam finner du lekre festantrekk til henne, i tillegg til unike kjoler og dresser til de minste. Her kan du virkelig gjøre et godt kjøpt, i tillegg til å sikre deg et festantrekk som ikke alle andre har. Hva med en lekker drakt med bukse og jakke i matchende farger, eller en fargerik sommerkjole med blomsterprint?

Alt til han
Hos Sir Price kan du boltre deg i et bredt utvalg av dresser, skjorter, sko og tilbehør til han. Tar du turen innom Bedis finner du blant annet jeans og blazere, i tillegg til søte sommerkjoler til en god pris.

Unike antrekk
Det å sy sin egen festdrakt har blitt en stor trend det siste året, og vi kan vente oss en by fylt av unike festdrakter i alle farger og fasonger. Er du på utkikk etter bånd, knapper eller annet tilbehør er Saab Tekstil stedet å gå. Her finner du metervis med unike stoffer, sløyfebånd, knapper og alt du kan tenke deg for å sette ditt personlige preg på antrekket.

Velkommen til en unik og hyggelig handel – på Grønlands Torg!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke