Årets første grilldag – 11.mai!

Årets første grilldag er andre lørdagen i mai som i år faller på 11.mai og vi gleder oss til å starte grillsesongen!

Grønlands Torg finner du alt du trenger til både hverdag og fest – ferskt kjøtt, deilige grønnsaker og ikke minst det uvurderlige tilbehøret.

Hos slakteren får du alltid ferskt kjøtt til gode priser. Disken bugner av de deiligste delikatesser – oksekjøtt, lam, kylling og kalv. Her får du gode tips og råd til hva du kan lage, hvilke type kjøtt du bør bruke og hvordan det best kan tilberedes. Her finner du også ferdige varianter som kan legges rett på grillen – kyllinglår, grillspyd, biff og deilige marinader. Alt du finner i disken hos Grønlands Torg Kjøtt er halal, og her er trygghet for kvalitet og rett slaktemetode det viktigste.

Bilde lånt fra meny.no

Det beste tilbehøret finner du hos Meny
Friske salater, ferskt brød, deilige dipper og sauser, marinader og krydder – en perfekt grilling krever det perfekte tilbehøret. Hos Meny Grønland får du de beste råvarene for en komplett grillkveld. På meny.no finner du et hav av oppskrifter som du enkelt kan tilberede selv, eller du kan velge blant mange av butikkens ferdigvarianter. Potetsalat, syltet løk, smakfulle oster og sauser i alle varianter – noe for enhver gane. Med det rette tilbehøret kan du pimpe oss selv den kjedeligste grillpølsa til et herremåltid.

Gode alternativer uten kjøtt
Det er ingen grunn til å begrense seg til salater og grønnsaker om du ønsker en kjøttfri sommer. Hos Meny finner du et bredt utvalg av vegetarvarer som sikrer deg den samme gode sommerfølelsen og smaken på grillen.

Vegetarpølser og vegetarsliders – Bilde lånt fra meny.no

Grønnsaker på grillen
Det er faktisk riktig at (nesten) alt kan grilles – og frukt og grønnsaker er intet unntak. Grilling fremhever grønnsakenes sødme, og i tillegg blir de ekstra saftige. Hos Grønlands Torg Frukt og Grønt finner du et hav av fargerike og smakfulle delikatesser som gjør seg ekstra godt på grillen. Rens råvarene, ha på litt olje og krydre med dine favorittkrydder – og vipps så har du tatt grillingen til nye høyder. Har du testet grillet vannmelon? Om ikke, gjør det!

Husk at man alltid må ta hensyn grill og bål regelverket i området du befinner deg i! I Oslo kommune gjelder dette; Du har lov til å tenne bål og grille på tilrettelagte bål– og grillplasser i kommunen. Du kan grille i parker, grøntområder og i strandsoner som ligger med god avstand fra vegetasjon (med mindre annet er spesifisert på stedet). Utdrag tatt fra Oslo kommune.

Bon appetit og god grilling!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke