En handlegate full av liv og butikkene du ikke finner andre steder. Med inspirasjon hentet fra hele verden, og menneskene med lidenskap for faget sitt. Grønlands Torg er så mye mer enn et kjøpesenter.

Håndplukkede råvarer

Få, om noen, gjør frukt og grønt bedre enn Smalgangen. Nettopp derfor kommer hele Oslo på besøk for å finne sine sunne, søte og ferske favoritter. Hyllene er fulle, prisene snille, og utvalget bredere enn du kan tenke deg! Slipp løs din indre mesterkokk med de beste råvarene byen har å by på – både i ferskvaredisken hos Meny og hos Grønlands Torg Frukt og Grønt.

For store og små

Et kjøpesenter uten tak med masse spennende «alt-mulig-butikker» kan oppleves som en skattejakt for de minste i familien. En kald smoothie fra Coffeeheaven eller bursdagskaken de aldri vil glemme fra Best Konditori faller alltid i smak. Glade dager med alle sine aktiviteter gleder vi oss stort til å gjennomføre igjen, post pandemi. Det er alltid stappfullt av smilende ansikter å finne på Grønlands Torg!

Gjenbruk og sy-selv

Er du på jakt etter ditt neste second-hand kupp bør du besøke Fretex Grønland midt i Smalgangen. Skal du ta det skrittet lenger kan du gå noen meter for hundrevis av meter med stoff hos Saab tekstil. Når sulten melder sin ankomst kan du ta med deg noe fristende take-away til nærmeste park, eller nyte en middag med hele familien i en av restaurantene.

Mangfoldige kontraster

Vi kan gå på oppdagelsesferd i nabolaget for å oppleve en verden hvor norsk husmannskost møter kebab. Vi kan spise side om side med landets beste kokker, som lokkes nettopp hit for de mest autentiske, verdensomspennende matrettene Oslo har å by på. Et ujålete sted du besøker om og om igjen.

Hvor, spør du? I Smalgangen på Grønlands Torg, svarer vi.

Les mer om våre fantastiske spisesteder HER!

Alt du trenger

Når du kommer på at det er noe du trenger, finner du det meste hos oss – enten det er din neste synstest, oppdatering av ferieapoteket, morgendagens middag eller en tur til tannlegen. Grønlands Torg byr på en unik shopping-opplevelse innen tekstil, hjem, helse og mat!

Velkommen skal du være!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke