Er du glad i å sy, sy om, handle brukt eller trenger du noe nytt til garderoben er dette dagen for deg. Lørdag 14. august er det endelig duket for Mote & Gjenbruk på Grønlands Torg! Sammen med The Fashion Archives og Relove Oslo gjentar vi suksessen som retter fokus mot gjenbruk og slow fashion.
Vår egen Fretex står klare med butikken full av skatter, The Fashion Archives  sørger for at Smalgangen er stappfull av second hand og vintage. RELOVE viser deg hvordan du kan sy-om, reparere og redesigne både med maskin og for hånd. De kommer med sine skreddere og symaskiner for å reparere, sy om eller sy på fine detaljer som du kan kjøpe i senterets butikker.
Dette er dagen det kommer til å bugne av godt utvalg innen secondhand, vintage, Slow Fashion smykker fra Abareness, tekstiler, bånd, knapper, og alt du trenger for at du skal kunne sette ditt preg på egne eller nyinnkjøpte varer.
Ta gjerne med et plagg du vil pynte opp, reparere eller redesigne.
Bli en Slow Fashion designer, og gjør en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner til lage noe du kan være stolt av. Vi gleder oss masse til lørdag, og håper nettopp du og dine har lyst til å ta turen. Det vil også være egne aktiviteter for barn gjennom hele dagen. Velkommen!

Begynn å skriv og trykk Enter for å søke